728x90 AdSpace

Latest News
Monday, 3 August 2015

DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG



Harga Promosi : RM 130.00 

Harga Pasaran : RM 149.00  

COD bandar baru bangi
 WA 012-518-3329





Diluluskan KKM (NO : MAL15040029T)


   “Bunuh Selera anda dan k.ur.us dalam masa 408jam!” Cara kurus Tanpa diet.. Tanpa Rasa Lapar.. “saya dah makan garcinia ni selera makan memang kurang sangat.. nafsu nak makan tu takde.. first day saya makan 2 biji.. 2 hari saya x lalu mkn, happy tengok perut kempis.. yela bahan semua herba mmg susah nk jumpa herba yg cpt effect mcm garcinia herbal ni” ..

- Kelebihan DZ Garcinia HERBA PLUS ® : -

Kesan KETARA seawal 1 minggu
-menghentikan selera makan
 -Menyekat pertambahan berat badan
 -membaiki sistem pengahadaman
 -Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
 – Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
 -Menghalang pembentukan lemak berlebihan
-Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak -Membuang toksin dalam badan -Tiada masalah kulit menggelebeh
-Tanpa perlu bersenam
 -Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)

 Ingridient:

 Teh hijau Asam Gelugur (Garcinia) Guarana Aloevera Fructus Citrus (limau Nipis)

Pantang & cara makan:
Pantang xde.. cuma kita galakkan minum air 3-4 liter sehari..
 pastikan tidur cukup supaya hormon bdn stabil, bila hormon x stabil tu yg cpt naik kg..
Gula kurangkan sbb air gula ni mostly akan undang obesity..
 mkn nasi 2 kali sehari..kalau bole segengam shj supaya karbohidrat yg kita perlukan seharian di minumum kan.

Selain ITU : kurangkan makanan berminyak. Bersenaman 20minit sehari.. dkt office pun bole buat.. bukan je lemak laju je kena bakar, bdn pun makin sihat.. ketuk ketampi.. bnykkan jalan pun dh kira senam dh tu..dpt joging lg baek.. double action u akan dpt.. Utk kesan yg cpt kita saran 2 biji pg dan 2 biji mlm sblm makan.. amalkan selama seminggu.. selepas seminggu hanya ambil 1 biji pg dan 1biji mlm shj.. .

- Boleh di ambil seawal USIA 15 tahun
– Pesakit kencing manis / darah tinggi boleh ambil sekiranye mengalami masaalah kegemukan
– Yang ada masalah fibroid & cancer tidak digalakkan mengambil ini
– Tiada pantang taip sebaiknye elakkan makanan bercafein & berminyak
 – Ibu menyusu boleh mengambil Dz Garcinis tetapi usia baby 6 bulan keatas
– Ibu mengandung tidak di benarkan 

Testimoni:





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG Rating: 5 Reviewed By: fatimatun zawiyah