728x90 AdSpace

Latest News
Saturday, 16 May 2015

Harum Malam IMPROVED FORMULA 2015
Harum Malam improved formula

 (Harga jual RM100 utk 3 botol + percuma kurier) , 
sebotol RM33 + RM8 caj kurier

COD BANDAR BARU BANGI

WA +6012 518 3329

Produk Info Harum Malam.
1.
S : Boleh terangkan apa istimewa Harum Malam yang mampu merawat
semua masalah wanita yang bekerja mahupun suri rumah? Serta apa bahan kandungan nya?
J : Boleh dikatakan setiap wanita mempunyai masalah yang hampir sama terutamanya apabila sudah berumur seperti discaj, dan masalah datang bulan tidak teratur dan pelbagai lagi masalah, secara tidak langsung akan merenggangkan hubungan suami isteri atau yang belum berkahwin pula merasa kurang selesa dengan keadaan diri sendiri.Harum Malambertindak mengatasi kesemua masalah berikut, bahan-bahan terpilih yang terdapat dalam Harum Malam Terdiri dari eKSTrak ros untuk mewangikan badan, estrak kismis untuk merangsang keperluan otak dan tubuh, madu asli untuk tenaga, manjakani, kayu serapat yang digunakan sebagai perapat dan kesihatan dalaman wanita, sirih dan limau purut untuk membersihkan dan mencegah bau badan dan bahagian sensitif wanita, buah tin yang kaya dengan vitamin c untuk kulit yang cantik, goji untuk awet muda,pueraria lobata, dan mirifica yang mengekalkan kesihatan & meningkatkan potensi kewanitaan dan habbatus sauda pula dapat membantu menjadikan badan segar bugar, serta potensi untuk hamil. cara pengambilan pula hanya ambil 1 sudu besar pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar diwaktu malam sebelum tidur.

2.
S : Ada tak sebarang petua istimewa terutamanya kepada wanita masih bujang remaja dan akan berkahwin ?
J : Kami sarankan, kesemua wanita diluar sana seawal remaja amalkan minuman jus Harum Malam ini, jika dari anak dara bila amalkan ini, Insyaallah kami beri jaminan kahwin nanti, tak akan ada masalah masalah dalaman wanita bila berkahwin nanti. Bagi yang sudah berumahtangga, setiap malam jumaat tu boleh jadi malam pertama.

3.
S : Berapa Harga untuk Harum Malam ?dan di mana boleh dapatkan produk-produk ini?
J : HARGA YANG DITAWARKAN ADALAH RM33 UNTUK 250ML BAGI SETIAP BOTOL. PASTIKAN ANDA MEMBELI BOTOL YANG MEMPUNYAI PELEKAT HOLOGRAM YANG BOLEH DI SCAN MENGGUNAKAN WE CHAT ATAU HUBUNGI KAMI DI 012 518 3329 UNTUK INFO LANJUT.

KHASIAT HARUM MALAM

TESTIMONI

PASTIKAN ORI BARU BELI  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Harum Malam IMPROVED FORMULA 2015 Rating: 5 Reviewed By: fatimatun zawiyah